Візит Зеленського до США. Перша леді вразила образом в національних кольорах (фото)

Візит Зеленського до США. Перша леді вразила образом в національних кольорах (фото)
Символічні кольори обрала Олена Зеленська
Фото Олена Зеленська / Facebook

Президентське подружжя прибуло до Вашингтона

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою розпочали візит до США. Про це повідомили на сторінці Олени Зеленської у Facebook.

Олена Зеленська для візиту у США обрала стильний брючний костюм блакитного кольору, який доповнила туфлями-човниками. Образ дружини президента прикрашав букет із жовтих квітів, що разом створило ефект українського прапора. Володимир Зеленський продемонстрував класичний чорний костюм.

screenshot-www.instagram.com-2021.08.31-05_03_05

Також стали відомі деякі деталі візиту. Зеленських чекає насичений графік зустрічей.

«Прибули до США з робочим візитом Володимира. Попереду – насичена програма: запуск аудіогіда українською мовою в садибі першого Президента Сполучених Штатів Джорджа Вашингтона Маунт-Вернон та зустріч із жінками Power women, відкриття «Українського дому», відвідання музею Голокосту, робочі зустрічі у Стенфордському університеті та в Управлінні освіти Сан-Франциско, візит до художньої галереї De Young та багато іншого.

Кожна подія цих активних днів – можливості, перспективи та взаємообмін для США та України. Впевнена, що завдяки «м’якій силі» культурної дипломатії ми станемо ще ближчими, а наш зв’язок посилиться», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зустріч Зеленського і президента США Джо Байдена перенесена з 31 серпня на 1 вересня.

Як відомо, 30 серпня українська делегація на чолі із Зеленським вилетіла до США.

Раніше Білий дім заявив, що візит Зеленського 1 вересня підтвердить американську підтримку.

Президент України Володимир Зеленський везе своєму американському колезі Джо Байдену списки полонених і зниклих безвісти українців на Донбасі і в Криму. Під час зустрічі лідери обговорять питання щодо їх повернення та обміну.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: