Збив пішохода: бердянський депутат після аварії відмовився від мандата

Збив пішохода: бердянський депутат після аварії відмовився від мандата
Раніше депутат збив пішохода 
Фото з відкритих джерел

Заяву Рудницького про складання мандата місцеві депутати підтримали одноголосно

Депутата Бердянської міської ради Миколу Рудницького, який раніше збив пішохода, відмовився мандата. За інформацією поліції, під час аварії депутат був на підпитку. Про це повідомляє «Укрінформ».

Як розповів секретар міської ради Олександр Свідло, до міськради надійшла заява від Рудницького. У ній він повідомив про складання депутатських повноважень і відмову від депутатського мандата.

Позачергова сесія міськради, яка проходила 20 вересня, задовольнила цю заяву. Рішення одноголосно підтримали всі присутні на засіданні 27 депутатів.

Микола Рудницький обирався до міської ради Бердянська від партії «Наш край».

Раніше повідомлялося, що у Бердянську на Мелітопольському шосе депутат міськради Микола Рудницький на своєму BMW Х5 зніс ліхтарний стовп і збив пішохода.

Подія сталася ввечері 11 вересня на Мелітопольському шосе. В поліції підтвердили, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Пішохода у важкому стані госпіталізували до лікарні. Чоловікові зробили операцію.

Нагадаємо, колишній працівник прокуратури на території Рівненської області скоїв смертельну аварію. Її жертвою стала мама багатодітної родини, яка поверталась в свою домівку на скутері. Наїзд експравоохоронець скоїв опівночі. Коли розгледів, що накоїв, хотів накивати п’ятами. 35-річна мешканка області поспішала додому з роботи, коли її настиг кросовер. Її смерть була миттєва. А ось прокурорський працівник може уникнути покарання, стверджують рідні.

Як відомо, під Києвом, на трасі у напрямку Переяслава, зіткнулися одразу декілька транспортних засобів: фура, легкове авто та два мікроавтобуси.

Також у Києві на проспекті Степана Бандери зіткнулися автомобілі «Лада» та Renault Logan. Автопригода сталася поблизу станції метро «Почайна».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: