Зеленський анонсував візит до Чехії

Зеленський анонсував візит до Чехії
У центрі уваги візиту будеоборонна підтримка, європейська та євроатлантична інтеграція України та Вільнюський саміт НАТО
фото скріншот відео

У Празі український лідер зустрінеться з членами уряду, парламенту, представниками ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський після візиту до Болгарії відвідає столицію чехії – Прагу. Про це глава держави повідомив у Telegram.

«Далі – Прага. Проведу предметні переговори з президентом Петром Павелом, Прем’єр-міністром Петром Фіалою, Головами Сенату та Палати депутатів парламенту Мілошем Вистрчілом та Маркетою Пекаровою Адамовою, зустрінуся з членами уряду, парламенту, представниками ЗМІ» – написав глава держави.

У центрі уваги – оборонна підтримка, європейська та євроатлантична інтеграція України та Вільнюський саміт НАТО, ситуація довкола ЗАЕС, реалізація Формули Миру і відбудова України.

Як повідомлялося, сьогодні, 6 липня, президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до столиці Болгарії Софії. Глава держави повідомив, що проведе переговори з премʼєр-міністром Ніколаєм Денковим, зустрінуся з президентом Руменом Радевим, урядовцями, парламентарями, політиками, журналістами.

Також повідомлялося, що Україна та Болгарія підписали декларацію про членство в НАТО.

Читайте також: Контрнаступ ЗСУ. Президент Чехії заінтригував заявою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: