Доступ Кузьміна до держтаємниці. Нардепка Геращенко звинуватила Безуглу в обмані

Доступ Кузьміна до держтаємниці. Нардепка Геращенко звинуватила Безуглу в обмані
Кузьмін мав допуск до державної таємниці та знав деталі роботи спецслужб
фото з відкритих джерел

«СБУ підтвердила, що пані Мар’яна Безугла безбожно бреше Верховній Раді»

Співголова фракції «Європейська Солідарність», народна депутатка Ірина Геращенко публічно звинуватила у брехні депутатку фракції «Слуга народу» Мар’яну Безуглу, яка під час голосування за відставку нардепа Рената Кузьміна заперечила наявність у нього доступу до держтаємниці. Про це Геращенко написала на своїй сторінці  у Facebook.

«СБУ підтвердила, що пані Мар’яна Безугла безбожно бреше Верховній Раді і суспільству. І це дуже погано», – написала Геращенко і продемонструвала листа від СБУ.

330965659_740761577770611_7741203869291954258_n.jpg (113 KB)

За її словами, під час розгляду питання про позбавлення Ріната Кузьміна депутатських повноважень, на зауваження депутатки, що він був членом тимчасової слідчої комісії (ТСК) по вагнерівцям і мав допуск до державної таємниці та знав деталі роботи спецслужб, пані Безугла заявила, що в Кузьміна не було доступу до держтаємниці.

Втім, із відповіді на запит Геращенко до СБУ випливає, що з вересня 2021 року громадянин РФ Ренат Кузьмін отримав доступ до держтаємниці, підставою було його делегування в ТСК по вагнерівцям.

«Я не знаю, навіщо пані Безугла говорить неправду, особливо в такій чутливій темі як ТСК по вагнерівцям, робота спецслужб і злив інфо про це відвертим зрадникам та колаборантам», – написала співголова фракції «Європейська Солідарність». 

Зазначимо, Мар’яна Безугла відкинула звинувачення Геращенко у брехні, а також зазначила, що у СБУ плутають поняття, що пов`язані із допуском та доступом до державної таємниці.

Нагадаємо, 13 січня Верховна Рада конституційною більшістю позбавила мандатів депутатів ОПЗЖ Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: