Державне бюро розслідувань накупило американських пістолетів по 23 тис. грн за штуку

Державне бюро розслідувань накупило американських пістолетів по 23 тис. грн за штуку
Всього правоохоронці замовили 22 пістолети за 516 тис. грн
фото з відкритих джерел

Зброя призначена для тренувальних цілей

Державне бюро розслідувань 7 жовтня уклало два договори зі столичним ТОВ «Вестор-С» на загальну суму 740,8 тис. грн. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Серед придбання 22 тренувальних пістолетів Glock 17T калібру 9 мм, виробництва США. Вартість однієї зброї становить 23,47 тис. грн.

У комплекті з пістолетом ідуть магазин (3 шт.), задня накладка на руків’я (4 шт.), протирка, йоршик, насадка для прискореного спорядження магазину (по 1 шт.).

Крім цього, ДБР купило 10 тис. патронів до пістолетів Glock 17T. Патрони виготовлені з пластику і розраховані на відстань до 15 м.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ «Вестор-С» створено у травні 2004 року. Кінцевим бенефіціаром записано киянина Валентина Сагайдака.

Як раніше писали ЗМІ, у 2018 році Кабмін запропонував надати ТОВ «Вектор-С» право на імпорт товарів військового призначення. Зокрема, йшлося про пістолети Glock-17, патрони та коліматорні приціли для потреб міноборони, СБУ, управління держохорони, Нацгвардії та Держприкордонслужби.

У 2017 році «Вектор-С» стало основним постачальником патронів для Національної поліції.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: