Мер Дніпра Філатов емоційно прокоментував вбивства на «Південмаш»

Мер Дніпра Філатов емоційно прокоментував вбивства на «Південмаш»

«Я зневажаю політиків, які заробляють собі бали на піарі, крові та нервах наших людей» – Філатов

фото: LIGA.net

Солдат Артемій Рябчук розстріляв п’ятьох людей, ще п’ятеро отримали поранення

Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував стрілянину, яку вночі 27 січня влаштував солдат-строковик на території заводу «Південмаш». Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Я не відправляю беззбройних муніципалів ловити автоматчика, що втік, для того, щоб «усі бачили, що мер не залишився осторонь», а волію комунікувати з поліцією та спецслужбами», – написав Філатов.

Міський голова Дніпра зазначив, що зневажає політиків, які заробляють собі бали на піарі, крові та нервах наших громадян.

67_01

Нагадаємо, 27 січня на території Південного машинобудівного заводу («Южмаш») сталася трагедія. Військовослужбовець Національної гвардії України, солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, під час видачі зброї, з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців Нацгвардії, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення.

Згодом з'явилася інформація про те, що злочинець зміг упіймати попутку і виїхати з місця злочину.

Поліція затримала нацгвардійця, який розстріляв пʼятьох людей у Дніпрі.

До слова, Антон Геращенко повідомив, в якому стані перебувають потерпілі солдати, які отримали поранення від свого бойового товариша.

Також, Зеленський зробив заяву через розстріл військових в Дніпрі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: