Мертвих у мішках складають у коридорах. Шокуюче відео з донецької ковідної лікарні

Мертвих у мішках складають у коридорах. Шокуюче відео з донецької ковідної лікарні
У моргах Донецька не вистачає місця
скріншот фото: відео donetchanyn

Ситуація із рівнем смертності в ОРДЛО набуває жахливих маштабів

Через високий рівень смертності від коронавірусу на території ОРДЛО і, зокрема, у Донецьку, у місцевих моргах не вистачає місця для збереження тіл, а також спеціальних мішків для транспортування померлих. Відповідне відео розповсюдив Telegram-канал «donetchanyn».

Як помітно на відео, через брак місця, устаткування, мішків для збереження та транспортування тіл, покійних обертають у звичайний поліетилен та нерідко складають просто на підлогу в лікарняних приміщеннях та коридорах.

Зазначимо, що смертність від коронавірусної хвороби на окупованій частині Донеччини загрозливо зростає, наразі вона вже перевищила показники, що фіксувалися на початку пандемії та під час її другої хвилі. Про це місцеві мешканці повідомляють у соціальних мережах.

Сепаратистський Telegram-канал «Донбас решает» повідомляє, що у донецьких церквах не вистачає священників, щоб відспівувати померлих.

За інформацією інших місцевих Telegram-каналів, щоденно у Донецьку від Covid-19 помирає 80-90 людей.

.jpg_27

Слід зазначити, що зростання рівня смертності від коронавірусу в ОРДЛО відбувається на тлі катастрофічного рівня відтоку з окупованої території медичних працівників, а також колапсу системи невідкладної медичної допомоги.

Нагадаємо, тисячі мешканців ОРДЛО щодня змушені стояти у чергах за безкоштовними обідами.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: