Парубій оголосив про створення міжфракційного об'єднання «За Зеленського»

Парубій оголосив про створення міжфракційного об'єднання «За Зеленського»
У міжфракційному об'єднанні «За наступного президента України Зеленського В.О.» один депутат

Головою об'єднання є нардеп Віталій Купрій, однак інших парламентарів, крім нього, в об'єднанні немає

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій оголосив про створення у парламенті міжфракційного об'єднання «За наступного президента України Зеленського В.О.», передає кореспондент РБК-Україна.

Глава ВР підкреслив, що головою об'єднання є нардеп Віталій Купрій, однак інших парламентарів, крім нього, в об'єднанні поки що немає.

«Повідомляю про створення у Верховній Раді України 8-го скликання міжфракційного депутатського об'єднання «За наступного президента України Зеленського В.О.». Керівником цього об'єднання обрано народного депутата України Купрія Віталія Миколайовича. Але, на жаль, жодного іншого депутата немає у переліку. І я звертаюся до Віталія Миколайовича донести, якщо є ще депутати, окрім Вас, список в апарат, щоб ми могли публічно оголосити, хто входить в міжфракційне об'єднання, окрім пана Купрія», - зазначив Парубій.

Нагадаємо, 7 квітня президент Петро Порошенко заявив, що очікує наступної неділі, 14 квітня, кандидата на посаду глави держави Зеленського на НСК «Олімпійський» для участі в дебатах кандидатів у президенти перед другим туром виборів.

8 квітня Зеленський заявив, що прийде на дебати тільки 19 квітня.

За результатами першого туру виборів президента, що відбувся 31 березня, у другий тур голосування виходять шоумен Володимир Зеленський і чинний президент Петро Порошенко.

Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: