Порушення на виборах. У Святошинському районі столиці роздають маски від фонду Третьякова

Порушення на виборах. У Святошинському районі столиці роздають маски від фонду Третьякова

Вікторія Муха перша у списку партії «Удар» у Святошинському районі (округ 11) міста Києва на місцеві вибори до Київради 2020

Директорка фонду Вікторія Муха балотується до Київради

В Києві біля дільниць у Святошинському районі виборцям роздають маски, антисептики та ручки від фонду Олександра Третьякова. Про це інформує ініціатива Чесно у Твіттері.

На відео зафіксували, як жінка у червоному жилеті роздає виборцям запаковані маски, антисептик та ручки із наліпками «Фонд Олександра Третьякова» та «Товариство Червоного Херста України».

За інформацією сайту Чесно, директоркою фонду Третьякова з 2017 року є Вікторія Муха, яка йде у Святошинському районі на місцеві вибори до Київради. 

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні розпочалися місцеві вибори, які матимуть чимало важливих особливостей, оскільки голосування вперше пройде за правилами нового Виборчого кодексу. Дільниці працюватимуть з 8:00 до 20:00.

Як повідомлялося, біля багатьох виборчих дільниць 25 жовтня проходить всеукраїнське опитування, ініційоване Володимиром Зеленським. Опитування проходить на виході з виборчих дільниць і не є обов’язковим.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: