Судді хворіють на коронавірус найбільше на Львівщині та Буковині

Судді хворіють на коронавірус найбільше на Львівщині та Буковині

На Запоріжжі, Луганщині, Полтавщині та Миколаївщині випадків захворювання на коронавірус серед суддів не зареєстрували взагалі

За весь час пандемії коронавірусом захворіло 207 працівників судової системи

В Україні за весь час пандемії на коронавірус захворіли 207 працівників судової системи. Про це повідомляє «Судово-юридична газета» з посиланням на дані Державної судової адміністрації.

«Станом на 18 серпня в судах та судових установах України перебувало та перебуває на лікарняному внаслідок захворюваності на коронавірусну хворобу (Covid-19) всього 207 суддів та працівників апаратів судів, з них на самоізоляції із симптомами хвороби перебуває 43 особи, одужало 164 особи. Такі дані опублікувала пресслужба Державної судової адміністрації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільше випадків інфікування серед працівників судів зафіксовано у Львівській – 28, Чернівецькій – 24, Закарпатській – 21 та Рівненській –  20 – областях.

Натомість на Запоріжжі, Луганщині, Полтавщині та Миколаївщині таких випадків не зареєстрували взагалі.

Крім того, зазначається, що серед суддів та працівників апаратів судів не зафіксовано летальних випадків Covid-19.

Як повідомлялося, станом на 19 серпня за добу коронавірус виявили у 121 дитини та 105 медиків.

До слова, в Україні було зафіксовано новий антирекорд за кількістю нових випадків зараження, захворіли 1 967 осіб.

Найбільше нових випадків інфікування коронавірусом минулої доби зафіксували у Харківській області – 247Також найбільші показники приросту нових хворих за попередню добу демонструють місто Київ (215 випадків), Львівська (188 випадків), Івано-Франківська (163 випадки), Чернівецька (154 випадки) та Одеська (123 випадки) області. 

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: