Нікому невідома організація скликає людей у Києво-Печерську лавру на молебень за «зцілення від коронавірусу»

Нікому невідома організація скликає людей у Києво-Печерську лавру на молебень за «зцілення від коронавірусу»
На сьогодні майбутню молитву від коронавірсу готові відвідати 690 осіб, ще 2,2 тисячі цікавляться цією подією

Молитва від коронавіруса запланована на 8 лютого. Користувачі соцмереж висміяли ініціативу

У Києво-Печерській лаврі 8 лютого відбудеться молебень за зцілення від китайського коронавірусу. Про це йдеться на сторінці організатора заходу – «Євразійського трансгуманістичного руху» у Facebook.

screenshot_21_02

Станом на 29 січня, захід готові відвідати 690 осіб, ще 2,2 тисячі цікавляться цією подією.

На сторінці «Євразійського трансгуманістичного руху» у Facebook зазначено, що організація дотримується «державної політики, спрямованої, насамперед, на розвиток медицини, фармацевтики, нанотехнологій, кріоніки, робототехніки». Проте треба відзначити, що жодних повідомлень про діяльність цього руху до сьогодні не було.

Користувачі соцмереж загалом критично поставилися до майбутньої події і порадили служити молебень китайською, бо «не спрацює».

.png_34

Варто нагадати, що китайські лікарі впевнені, що свого піку поширення коронавірус досягне протягом найближчих 10 днів, після чого ситуація стабілізується.

Як повідомлялося, на 29 січня кількість хворих на китайський коронавірус перевищила 6 тисяч осіб. Щонайменше 132 людини загинули. За межами Китаю в 17 місцях зареєстровано понад 70 підтверджених випадків захворювання, у тому числі не менше п'яти у США.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: