Зазнав смертельного поранення під час виконання надважливого завдання. Згадаймо Олександра Скворцова

Зазнав смертельного поранення під час виконання надважливого завдання. Згадаймо Олександра Скворцова
Боєць третього батальйону «Свобода» Бригади наступу Національної гвардії України «Рубіж» Олександр Скворцов, позивний Білорус
колаж: glavcom.ua

Побратими згадують: «Олександр завжди робив все, що в його силах і ставився до задач максимально відповідально»

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам’ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Олександра Скворцова.

Боєць третього батальйону «Свобода» Бригади наступу Національної гвардії України «Рубіж» Олександр Скворцов, позивний Білорус, загинув смертю героя 5 серпня 2024 року. Про це повідомив заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Андрій Іллєнко. 

Олександр народився 16 січня 1986 року.

«Олександр свідомо обрав шлях воїна, адже не міг стояти осторонь національно-визвольної боротьби. Самовідданий, хоробрий, спокійний, технічно грамотний – він чудово опанував військову спеціальність оператора дрона. І досяг великих успіхів, ставши одним з найкращих у цій сфері», – написав Іллєнко. 

Олександр свідомо обрав шлях воїна, адже не міг стояти осторонь національно-визвольної боротьби
Олександр свідомо обрав шлях воїна, адже не міг стояти осторонь національно-визвольної боротьби
фото: Андрій Іллєнко, Facebook

Побратими згадують: «Олександр завжди робив все що в його силах і ставився до задач максимально відповідально. Поранення, які спричинили смерть, він отримав під час виконання надважливого завдання з дуже небезпечної позиції, розуміючи всю важливість цієї задачі, та не дивлячись на ризики для власного здоров’я й життя. Це і є справжнім героїзмом. Будемо пам’ятати завжди!».

Прощання з Олександром Скворцовим відбудеться 8 серпня об 11:00 на Лісовому цвинтарі Києва.

«Главком» долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо памʼять усіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, запалюємо свічки пам’яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам’ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: усіх військових, цивільних та дітей, усіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: