Уряд створив Офіс фінансового контролю

Уряд створив Офіс фінансового контролю
За словами Гончарука, далі буде створення міжрегіональних територіальних органів Офісу фінансового контролю

Кабмін ліквідував п’ять міжрегіональних територіальних органів Держаудитслужби, – Гончарук

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що у вівторок, 3 березня, на засіданні Кабінету міністрів було ухвалене рішення про створення Офісу фінансового контролю. Про це Гончарук написав у Telegram.

«Уряд створив Офіс фінансового контролю та водночас ліквідував п’ять міжрегіональних територіальних органів Держаудитслужби. Офіс фінансового контролю аналізуватиме ефективність використання державних ресурсів і наглядатиме за високоризиковими операціями», - написав прем’єр.

За словами Гончарука, далі буде створення міжрегіональних територіальних органів Офісу фінансового контролю, що має забезпечити оперативність і мобільність роботи нового органу.

Як повідомлялося, сьогодні прем’єр Олексій Гончарук провів засідання уряду. На засіданні планувалося передати понад 400 об'єктів на приватизацію. Голова уряду наголосив, що в сьогоднішнього засідання насичений порядок денний.

Слід нагадати, що ввечері 2 березня нардеп від «Слуги народу» Олександр Дубінський заявив, що президент Володимир Зеленський зустрівся з Олексієм Гончаруком, після чого останній написав заяву на звільнення.

Напередодні перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, коментуючи можливі кадрові призначення в Кабміні, повідомив, що наразі є кілька робочих варіантів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: