Мітинг на підтримку Стерненка. Активісти закидали Офіс генпрокурора димовими шашками (фото, відео)

Мітинг на підтримку Стерненка. Активісти закидали Офіс генпрокурора димовими шашками (фото, відео)
Учасники акції закидали Офіс генпрокурора фаєрами та петардами
Фото: Главком

Протестувальники вимагають відставки Ірини Венедіктової з посади генпрокурора

У суботу, 27 лютого, учасники акції на підтримку ув'язненого активіста Сергія Стерненка закидали будівлю Офісу генерального прокурора фаєрами і петардами. Про це повідомляє кореспондент Главкому.

Протестувальники вимагають відставки Ірини Венедіктової з посади генпрокурора. Активісти переконані, що саме вона винна у кримінальному переслідуванні Стерненка, якого засудили до семи років та трьох місяців ув'язнення з конфіскацією половини майна.

Активісти вигукували: «Відставка!» і кидали у будівлю піротехнічні засоби. Учасники акції цілили фаєрами у вікна будівлі Офісу генерального прокурора. Інколи фаєри долітали до третього поверху.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Artem Khudolieiev (@artemfcdk)

Активісти також вимагають звільнити музиканта та волонтера Андрія Антоненка, який є одним із фігурантів справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, та інших політв'язнів.

У суботу, 27 лютого, відбувається всеукраїнська акція протесту проти вироку політичному активісту Сергієві Стерненку. Українці наголошують, що «не будуть терпіти несправедливість і свавілля».

В Одесі 27 лютого кількакадесят людей зібралися під слідчим ізолятором, де утримується активіст Сергій Стерненко. Протестують у Харкові, Чернівцях, Запоріжжі та інших містах.

Нагадаємо, на Банковій прокоментували вирок Стерненку: президент не втручається в розслідування. Журналіст Мустафа Найєм розказав про попередні «подвиги» судді, який впаяв Стерненку сім років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: