Чоловік, що розбещував трирічну доньку, отримав шість років тюрми

Чоловік, що розбещував трирічну доньку, отримав шість років тюрми
Злочинець користувався довірою та безпорадним станом дитини

Чоловік вчиняв відносно дитини розпусні дії

Дарницький районний суд Києва виніс вирок стосовно 57-річного жителя Рівненської області за фактом вчинення розпусних дій щодо малолітньої дитини.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

«Стороною обвинувачення на підставі зібраних у ході розслідування доказів доведено беззаперечну вину чоловіка, який, користуючись довірою та безпорадним станом власної 3-річної доньки, вчинив відносно неї розпусні дії», - йдеться в повідомленні.

Вироком Дарницького районного суду Києва від 16 грудня 2019 року чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 156 КК України та засуджено до реального покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві взято під варту 43-річного чоловіка, який вчиняв розпусні дії стосовно малолітніх дітей у медичних закладах Деснянського району столиці. Зловмисник у приміщенні медичних закладів оголяв статеві органи в присутності дітей. Правопорушника затримали небайдужі громадяни, які утримували його до приїзду поліцейських. Розпочато кримінальне провадження.

Крім того, до Деснянського районного суду Києва направлено обвинувальний акт відносно 30-річного підозрюваного у розбещенні неповнолітньої. Як повідомлялося, розпусні дії киянин вчинив 9 жовтня 2019 року у парковій зоні на вул. Мілютенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: