У Київській області визначили п’ять медичних закладів, де лікуватимуть хворих на коронавірус

У Київській області визначили п’ять медичних закладів, де лікуватимуть хворих на коронавірус
На Київщині визначено ряд лікарень з боксованими відділеннями, до яких можливо госпіталізувати виявлених людей з ознаками гострої респіраторної хвороби

Хворих відправлятимуть на лікування до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні, Баришівської ЦРЛ, Переяслав-Хмельницької ЦРЛ, Яготинської ЦРЛ та Васильківської ЦРЛ

У Київській області визначили п’ять медичних закладів як госпітальні бази для надання медичної допомоги хворим з коронавірусною інфекцією. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що людей хворих на коронавірус 2019-nCoV відправлятимуть на лікування до Броварської багатопрофільної клінічної лікарні, Баришівської ЦРЛ, Переяслав-Хмельницької ЦРЛ, Яготинської ЦРЛ та Васильківської ЦРЛ.

Також наголошується, що особлива увага приділена Міжнародному аеропорту «Бориспіль», де розташований санітарно-контрольний пункт і проводиться температурний скринінг людей, які прибувають до України з країн, де зафіксовані випадки COVID-19. Це стосується прямих авіарейсів.

«Окрім того, в Київській області визначено ряд лікарень з боксованими відділеннями, до яких можливо госпіталізувати виявлених людей з ознаками гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV», – зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, коронавірус виявили на ще одному континенті.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили про неготовність світу до поширення коронавірусу.

Станом на ранок, 26 лютого, кількість загиблих від пневмонії, викликаної новим різновидом коронавірусу Covid-19, в Китаї зросла до 2715 осіб.

У США центри з контролю і профілактики захворювань (CDC) попередили американців про необхідність розпочати підготовку до поширення коронавірусу на території Америки.

Міністерство охорони здоров'я України оприлюднило відео- та інформаційні матеріали про алгоритм дій громадян та лікарів у разі захворювання на ГРВІ або підозри на інфікування коронавірусом Covid-19.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: