Головою військової адміністрації столиці став генерал Жирнов

Головою військової адміністрації столиці став генерал Жирнов
Жирнов служив командувачем сил підтримки
Фото з відкритих джерел

Кличко залишається мером Києва та працюватиме спільно з головою выйськовоъ адмінінстрації

На період війни президент України Володимир Зеленський призначив генерала Миколу Жирнова головою Київської військової адміністрації. Про це президент повідомив у своєму відеозверненню.

«Шановні кияни! Оборона столиці – понад усе. Тому я ухвалив рішення на час війни призначити головою Київської міської військової адміністрації професійного військового. Щоб гарантувати оборону міста. Щоб блокувати ворогу підступи до нашої столиці. Щоб у киян було все необхідне. Головою військової адміністрації буде генерал Жирнов Микола Миколайович. Служив командувачем сил підтримки. На високому рівні організовував інженерне забезпечення бойових дій Збройних Сил України у 14-15-му роках. Зараз у РНБО – державний експерт Служби військової безпеки», – заявив Зеленський.

Водночас Віталій Кличко залишається мером Києва та працюватиме спільно з військовим головою.

«Віталій Кличко залишається мером Києва, у нього буде своя сфера відповідальності. І тепер це буде спільна робота мера та голови військової адміністрації. Після війни повернемо все на свої місця», – сказав президент.

До слова, мер столиці Віталій Кличко попередив: у Києві мародерів знешкоджуватимуть без попередження.

Також нагадаємо, що у Києві судові охоронці затримали двох диверсантів. Чоловіки ходили поруч з будівлею Вищої ради правосуддя, проводили зйомку об’єкта на мобільні телефони та намагалися перевірити технічні укріплення споруди.

Як раніше повідомлялося, угруповання військ оборони Києва розгорнуло щільну та багаторівневу систему захисту столиці.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: