Порошенко висловив співчуття рідним загиблих в авіакатастрофі літака МАУ в Ірані

Порошенко висловив співчуття рідним загиблих в авіакатастрофі літака МАУ в Ірані
Співчуття родинам загиблих висловив п'ятий президент України Петро Порошенко

Політик наголосив на необхідності невідкладно встановити істинну причину трагедії

П'ятий президент України, лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко висловив співчуття рідним загиблих у катастрофі літака Boeing 737 української авіакомпанії МАУ у Тегерані.

«Немає більшого горя, як втрачати близьких. Мої щирі співчуття рідним і друзям загиблих сьогодні у трагічній катастрофі літака авіакомпанії МАУ в Ірані. Молимося і скорбимо разом з вами. Невідкладне завдання влади - забезпечити встановлення істини про причини цієї страшної трагедії», - написав Порошенко у Facebook.

Раніше керівництво ЄС та країни Європи висловили співчуття з приводу авіакатастрофи в Ірані.

Також президент Володимир Зеленський прокоментував авіакатастрофу українського літака в Ірані. Він висловив співчуття родичам загиблих. 

Нагадаємо, що на місці катастрофи українського літака в Ірані в середу, 8 січня, виявлено обидва чорних ящики.

За останніми даними РНБО України, на борту літака МАУ рейсу PS752, що зазнав катастрофи в Ірані, були 11 українців - 9 членів екіпажу, а також 2 пасажири. Попередній список загиблих українців оприлюднили ЗМІ. В авіакомпанії МАУ повідомили імена членів екіпажу з літака, який зазнав катастрофи в Ірані.

Як повідомлялося, літак МАУ Boeing 737 розбився поблизу іранської столиці незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані рано в середу. 

Як повідомляв «Главком», лайнеру Boeing 737-800 МАУ було лише три з половиною роки. Літак із серійним номером 38124 було вироблено 3,6 роки тому у Renton (RNT) США. І він був взятий в лізинг у американської компанії Varangian Leasing LLC із заводу.

Літак здійснював рейс Тегеран-Київ та зник з радарів на шостій хвилині після злету. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: