ГО «Вільні та Вірні» передали на східний фронт техніку, обладнання, продукти і теплі речі для захисників

Волонтерська ініціатива
ГО «Вільні та Вірні» передали на східний фронт техніку, обладнання, продукти і теплі речі для захисників
Необхідні для наших військових речі було зібрано громадською організацією «Вільні та Вірні»
фото з відкритих джерел

Волонтери передали українським військовим 12 автомобілів баггі, 10 пікапів, машину швидкої допомоги

16 жовтня в Одеській області відбулася передача волонтерської допомоги бойовим підрозділам ЗСУ, які воюють на східному фронті.

Необхідні для наших військових автомобілі, дрони, генератори, пічки, одяг і продукти харчування було зібрано громадською організацією «Вільні та Вірні».

Як зазначив голова ГО «Вільні та Вірні», військовослужбовець-доброволець Віталій Герсак, у давні часи на Покрову козаки припиняли свої походи, але сьогодні ми маємо продовжувати контрнаступ і звільняти свою землю.

Захисникам Сходу України сьогодні найважче, через активізацію і постійні атаки ворога, тому допомога зараз вкрай необхідна саме там.

Волонтери передали українським військовим 12 автомобілів баггі, 10 пікапів, машину швидкої допомоги, 50 тонн свіжих овочів, 20 тонн продуктів харчування тривалого зберігання, 50 генераторів, 50 пічок, дрони і зимовий одяг.

«Я вдячний кожному активісту нашої організації, а також всім благодійникам і бізнесменам, які долучилися до цієї акції. Всі разом ми робимо святу справу!» – сказав Герсак.

У заході також взяв участь командувач ОК «Південь» генерал-майор Андрій Ковальчук, який подякував захисникам за мужність, а волонтерам за своєчасну допомогу фронтові.

Як повідомлялося раніше, 16 вересня ГО «Вільні та Вірні» виступила організатором Міжнародного турніру з ММА «Незламні захисники» в рамках якого відбувся благодійний аукціон на потреби ЗСУ.

ГО «Вільні та Вірні» передали на східний фронт техніку, обладнання, продукти і теплі речі для захисників фото 1

Головним лотом торгів став прапор України з автографом легендарного генерала – захисника Півдня України Дмитра Марченка, який будо продано за 400 тис. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: