В Одесі водій «швидкої» заснув за кермом і врізався в легковик (відео)

В Одесі водій «швидкої» заснув за кермом і врізався в легковик (відео)
В результаті ДТП забій отримала фельдшер, яка була в автомобілі швидкої меддопомоги
Фото Української служби інформації

Під час аварії у салоні «швидкої» перебувала дівчина з матір’ю

У суботу, 3 квітня, в Одесі автомобіль швидкої медичної допомоги влетів у припарковане авто.

Про це повідомляє Українська служба інформації.

ДТП сталася за адресою вулиця Отамана Головатого, 17 приблизно о 3:30 ранку. Там водій «швидкої» заснув за кермом і в’їхав в Daewoo.

У момент аварії водій легкового авто знаходився в салоні. Його затисло дверима. На місце прибули рятувальники і звільнили чоловіка. На щастя, він не постраждав.

Відзначають, що забій в результаті ДТП отримала фельдшер, яка була в автомобілі швидкої меддопомоги. Її госпіталізували. Також в «швидкій» під час аварії перебувала дівчина з матір’ю, яку везли в лікарню.

Нагадаємо, 30 березня на Вінниччині водій автомобіля Skoda наїхав на двох дітей, які рухались на велосипеді. Від отриманих травм діти віком 6 та 7 років загинули на місці. 20-річний водій іномарки був п’яним, він не постраждав.

У понеділок, 29 березня, близько 16:30 на трасі, недалеко від в’їзду в Ірпінь сталося лобове ДТП за участю вантажівки Renault ритуальної служби легковика «Москвич-412», в результаті якого загинули двоє людей, ще одна людина отримала травми.

Як повідомлялося, у четвер, 1 квітня, біля Чернівецької міськради трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі тролейбуса. Тролейбус, у якого за попередніми даними відмовили гальма, зачепив припарковане авто, зніс інформаційну стелу та дерево.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: