Саакашвілі поділився у соцмережі рідкісним фото сина та невістки

Едуард та Адіна Саакашвілі
фото Михайло Саакашвілі, Facebook

Саакашвілі привітав свого сина Едуарда із черговим успіхом – здобуттям ступеня зі штучного інтелекту Утрехтського університету

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі показав свого вже дорослого сина і похвалився  його новим досягненням. Як повідомив експрезидент Грузії у Facebook, його 28-річний син Едуард Саакашвілі здобув ступінь зі штучного інтелекту в Утрехтському університеті (Нідерланди).

Михайло Саакашвілі привітав сина та поділився фотографією, на якій зображені Едуард і його дружина Адіна.

Едуард та Адіна одружилися у липні 2018 року у Філадельфії
Едуард та Адіна одружилися у липні 2018 року у Філадельфії
фото Михайло Саакашвілі, Facebook

«Вітаю свого сина Едуарда із черговим успіхом – здобуттям ступеня зі штучного інтелекту Утрехтського університету», – написав Саакашвілі.

У мережі фоловери Михайла Саакашвілі вітають Едуарда з успішним результатом та відмічають, що син пішов у батька вродою та розумовими здібностями. 

Зазначимо, що Едуард та Адіна одружилися у липні 2018 року у Філадельфії (США).

Едуард тоді працював продюсером радіопрограм і співпрацював з BBC та National Public Radio, а Адіна працювала у неурядовій організації та інтенсивно вивчала грузинську мову. Про це у Facebook повідомляв експрезидент Грузії.

Молодята Едуард та Адіна - у центрі фото
Молодята Едуард та Адіна - у центрі фото
фото: Михайло Саакашвілі, Facebook

За словами Михайла, його син та Адіна зустрічалися ще під час навчання у коледжі Свартмор (Пенсільванія).

Нагадаємо, консиліум лікарів при омбудсменові Грузії заявив про позитивну динаміку стану здоров'я експрезидента країни Михайла Саакашвілі. Та він все ще потребує ретельного медичного догляду. Про це йдеться у звіті, опублікованому грузинським омбудсменом.

Зазначимо, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі наразі відбуває покарання в окремій палаті у приватній клініці «Вівамед» у Тбілісі. Він залишатиметься там і надалі. Народний захисник Леван Йоселян продовжив співпрацю з групою лікарів для спостереження за ходом лікування та станом ув'язненого.

До слова колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі та заснована ним партія «Єдиний національний рух» оприлюднили  напередодні 20-річчя «Революції троянд», маніфест про побудову нової грузинської держави

Читайте також: Хатія Деканоїдзе: Іванішвілі на зв’язку з росіянами, а тітушками керує Каха Каладзе

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: