Американський фігурист назвав росіян брудними шахраями

Американський фігурист назвав росіян брудними шахраями
Адам Ріппон запропонував ізолювати росіян
фото: olympics

Адам Ріппон виступає за те, щоб росіянам заборонили виступати на міжнародних змаганнях

Скандал з виявленим в організмі у російської фігуристки Каміли Валієвої допінгом не вщухає. Спортивний арбітражний суд допустив 15-річну фігуристку до змагань на Олімпійських іграх попри те, що вона вживала заборонені препарати. З цього приводу висловився американський фігурист Адам Ріппон.

«Олімпійський комітет Росії слід суворо покарати. Їм дали по руках, але вони, як і раніше, тут. Тепер вони виступають під іншим прапором, але, як і раніше, порушують антидопінгові правила. Це – брудні шахраї, все це так дратує! Думаю, їм потрібно повністю заборонити виступати, – цитує Ріппона Rolling Stone. – І це дуже нечесно по відношенню до чистих спортсменів з тієї ж Росії. На мій погляд, треба дати їм виступати як незалежні спортсмени. При цьому, як на мене, потрібно вводити для них обмеження. Щоб вони тренувалися в іншій частині Європи або Північній Америці».

Каміла Валієва допомогла команді ОКР (Олімпійського комітету Росії) здобути «золото» в командних змаганнях фігуристів. Згодом її допінг-проба дала позитивний результат. Справа вирішувалася в Спортивному арбітражному суді, який закрив на допінг очі. Втім, Міжнародний олімпійський комітет досі не вручив росіянам медалі.

Тим часом блогерка розповіла про смертельні погрози після посту про російське фігурне катання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: