Художник Юрій Журавель присвятив роботу рекордсменці світу Ярославі Магучих

Художник Юрій Журавель присвятив роботу рекордсменці світу Ярославі Магучих
Ярослава Магучих розпочала 2020 рік чергговим видатним досягненням
Instagram Ярослави Магучих

До спортивної тематики культовий художник сучасності вдається вкрай рідко

Відомий художник і фронтмен гурту «Ot Vinta» присвятив роботу новоспеченій рекордсменці світу в приміщенні в стрибках у висоту Ярославі Магучих.

18-річна дніпрянка на Меморіалі Дем’янюка у Львові підкорила висоту 2,01 метра. Це – новий юніорський рекорд світу і повторення національного рекорду в приміщеннях.

mahuchikh1Ярослава Магучих у виконанні Юрія Журавля

Нагадаємо, що торік Магучих шокувала спортивний світ. Вона стала чемпіонкою Європи серед юніорок і віце-чемпіонкою світу серед дорослих. Але вразила низкою фантастичних результатів. Спершу Ярослава ще у 17-річному віці стала наймолодшою атлеткою в історії, якій підкорилася висота два метри. З ним Магучих стала наймолодшою переможницею етапу «Діамантової ліги».

Пізніше на чемпіонаті світу в Досі Ярослава показала однаковий результат з чемпіонкою – росіянкою Марією Ласіцкене. Продемонстровані тоді Ярославою 2,04 м – світовий рекорд серед молоді.

За підсумками року Ярославу визнали найкращою молодою легкоатлеткою в Європі і світі, а також найобдарованішою молодою спортсменкою Старого Світу.

Також варто сказати, що чудово розпочала цей рік ще одна топова українська стрибунка у висоту Юлія Левченко. На «Різдвяних стартах» у Києві віце-чемпіонка світу-2017 перемогла з результатом два метри рівно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: