Серіал про ФК «Шахтар» виграв престижну телевізійну нагороду

Серіал про ФК «Шахтар» виграв престижну телевізійну нагороду
Emmy Awards – телевізійний еквівалент Оскара
фото: ФК «Шахтар»

22 травня в Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження премією Sports Emmy Awards

Чотирисерійна стрічка Football Must Go On («Футбол має тривати») від компанії Paramount+, що розповідає про виступи «Шахтаря» в Лізі чемпіонів під час повномасштабної війни в Україні, одержала перемогу в премії Emmy Awards у номінації «Документальний серіал», повідомляє сайт клубу.

Фільм про «Шахтар» випередив інших чотирьох номінантів: серіал про автоперегони Formula 1: Drive to Survive (Netflix), серіал про бейсбол Hard Knocks (HBO), реаліті-шоу про реслінг Monster Factory (Apple TV) та серіал про американський футбол Quarterback (Netflix).

Читайте також: Сьогодні «Аталанта» зустрінеться з «Байєром» у фіналі Ліги Європи: де дивитися

Нагадаємо, визначились усі представники України у європейські футбольні клубні турніри сезону-2024/2025. Як повідомляє Укрінформ з посиланням на УАФ, для нас євросезон стартує 19 червня, коли будуть сформовані пари другого кваліфікаційного етапу Ліги чемпіонів та другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.Перші матчі для вітчизняних команд на цих стадіях заплановані на 23-25 липня.

Також очільник НОК України Вадим Гутцайт та виконувач обов’язків Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний оголосили, що Україна їде на Олімпіаду-2024. На офіційному сайті Мінмолодьспорту зазначається, що «ці Ігри мають особливе значення для України, адже це можливість показати світові нашу волю та силу духу. Гасло України на Олімпійських іграх: «The Will to Win».

До слова, журналіст і блогер Віталій Глагола опублікував відео, на яких фігурує президент Федерації легкої атлетики Закарпатської області Олег Коноваленко. На одному з відео він тренується у спортивному костюмі з надписом «Russia» на спині. На іншому, яке знято в нібито жартівливому стилі, у Коноваленка запитали «Василію Йосиповичу, що робитимемо із Закарпаттям?». На що той відповів: «Закарпаття від’єднати н###й. Зараз одразу й підпишу наказ. Все, підписано».

Федерація легкої атлетики України вже відреагувала на відео та звернулася до правоохоронних органів і спеціальних служб, щоб ті з’ясували всі обставини дій Коноваленка.

Читайте також: Матч, що призвів до війни, зміна правила через чемпіона Європи та навіть зʼїдені картки: пʼять цікавих фактів про футбол

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: