Суркіс каже, що звинувачувати у слабкій грі «Динамо» треба не його, а Федерацію футболу

Суркіс каже, що звинувачувати у слабкій грі «Динамо» треба не його, а Федерацію футболу
Ігор Суркіс обіцяє, що в наступному сезоні мовчати не буде
ФК «Динамо»

Власник київського клубу розраховує, що Павелка поставить на місце Зеленський

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс нарікає на злі сили, які не дають фінансованій ним команді досягати великих перемог.

- На мене тиснути не потрібно, - грізно заявив Ігор Михайлович в інтерв'ю клубній прес-службі, звертаючись до критиків. - Тиск потрібно чинити на Федерацію футболу. Як тільки ми наближалися до суперника в чемпіонській гонці, відразу отримували вилучення. Згадайте матч в Олександрії, який ми програли. У ворота суперників пенальті не ставлять, а в наші в аналогічній ситуації призначають.

У нас є сили боротися за чемпіонство. І ми будемо боротися за чемпіонство. Ми будемо голосно кричати. У цьому сезоні кричати нам не потрібно було. Ми грали всі матчі вдесятьох, виховували характер. У наступному році, сподіваюся, введуть VAR. Нічого не вимагаю від Федерації футболу або Прем'єр-ліги крім рівних умов для всіх. Якщо нашого футболіста дискваліфікують на дві гри за якусь провину, таке ж покарання за таке порушення повинні давати і футболістові «Шахтаря», «Зорі» і будь-якої іншої команди. Щоб не говорили, що якийсь футболіст повинен зіграти з «Динамо», інакше матч буде нецікавим. А потім нашому футболісту в такій самій ситуації не дають зіграти. Правила повинні бути єдиними для всіх.

Часи змінилися. Федерація футболу повинна це розуміти. Молодий президент хоче, щоб у країні був порядок. І в своїй інавгураційній промові він сказав, що збірна Ісландії билася на чемпіонаті Європи гідно, і так само гідно повинна виглядати наша країна. Все повинно бути чесно, однаково для всіх. Хочу одного – рівних умов для всіх. І тоді я зможу запитувати за результат і з головного тренера, і з футболістів. А зараз мої футболісти скаржаться, що в кожній грі арбітри чіпляються за те, щоб когось вилучити. Ну не може бути такого, що ми всі матчі проводимо вдесятьох. А в паралельних іграх інших команд навіть попередження в таких самих епізодах не дають. Якщо ті люди, які відповідають за суддівство, хочуть спокійного життя, нехай звернуть на це увагу. У цьому сезоні я мовчати не буду.

Нагадаємо, що Григорій Суркіс, брат відомого борця за європейські цінності у футболі Ігоря Суркіса, вчора офіційно оголосив, що йтиме на парламентські вибори-2019 у складі прокремлівської опозиційної платформи «За життя».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: