Стала відома можлива причина збою сервісів Facebook і Instagram

Стала відома можлива причина збою сервісів Facebook і Instagram
У Facebook, Instagram та месенджері WhatsApp стався масштабний збій
Фото з відкритих джерел

Записи DNS, які повідомляють системам, як знайти Facebook.com або Instagram.com були видалені сьогодні вранці з таблиць глобальної маршрутизації

Журналіст британського видання The Independent Браян Кребс назвав причину збою роботи сервісів компанії Facebook. Про це Кребс написав у своєму Twitter.

«Записи DNS, які повідомляють системам, як знайти Facebook.com або Instagram.com були видалені сьогодні вранці з таблиць глобальної маршрутизації», – заявив Кребс.

За його словами, цими записами управляє тільки сама компанія.

Журналіст також зазначив, що в даний час невідомо, чому було внесено таку зміну. Він припустив, що ця зміна могла бути результатом внутрішніх змін або оновлень, які «пішли шкереберть».

У свою чергу, репортер New York Times Раян Мак у себе в Twitter повідомив, що крім додатка Facebook перестали працювати і внутрішні інструменти, а також комунікаційні платформи, в тому числі Workplace.

Він заявив, що «вся робота встала».

«Кілька людей, з якими я розмовляв, сказали, що це схоже на сніжний ком», – написав журналіст у соцмережі.

Як відомо, у роботі Facebook, Instagram і WhatsApp стався глобальний збій. Не працюють ні веб-версії, ні програми. На збій скаржаться користувачі з усього світу.

Тим часом у мережі жартують, що від збою найбільше виграв Twitter, який працює.

Нагадаємо, що нещодавно, у роботі Telegram стався глобальний збій. Крім того, Єврокомісія внесла «ВКонтакті» і Telegram у список сайтів з піратським контентом.

До слова, Дуров розповів про велике оновлення Telegram.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: