Пропагандист Прилєпін уперше прокоментував замах на себе

Пропагандист Прилєпін уперше прокоментував замах на себе
Після вибуху Прилєпін знепритомнів на три хвилини
фото з відкритих джерел

Прилєпін повідомив, що сам керував автомобілем, під яким вибухнула міна

Російський пропагандист Захар Прилєпін уперше прокоментував замах на нього. Про це інформує Telegram-канал Baza.

Він повідомив, що сам керував автомобілем, під яким вибухнула міна, а Олександр Шубін, який загинув, сидів на пасажирському місці. Після вибуху Прилєпін знепритомнів на три хвилини.

«Я знепритомнів хвилини на три, прийшов до тями і підповз до вибитого лобового скла. Селяни, що підбігли, допомогли мені вибратися. У мене зламані обидві ноги (один перелом відкритий) та ще там щось», – заявив пропагандист.

«Лєнта.ру» пише, що я не усвідомлював того, що відбувається. Я там їх не бачив. Насправді я попросив принести мені телефон з машини, і одразу віддав усі розпорядження, бо все було зрозуміло, щойно я прийшов до тями. Потім сусідка зробила мені знеболюючий», – сказав Прилєпін.

Прилєпін також підтвердив, що висадив дочку за п'ять хвилин до вибуху.

Раніше росіяни повідомили про стан Прилєпіна після вибуху. 

Нагадаємо, 7 травня у Нижньому Новгороді в Росії підірвали Audi Q7, в якому перебував російський письменник та «заступник командира батальйону «спецназу» угруповання «ДНР» по роботі з особовим складом» Захар Прилєпін. За різними даними з російських джерел, у Прилєпіна важкі переломи, або навіть травматична ампутація обох ніг. Його забрали до лікарні медичним гелікоптером.

Служба безпеки України у відповідь на запит «Главкома» прокоментувала підрив автівки російського пропагандиста Захара Прилєпіна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: