Путін віддячив «за вірність» своїй головній пропагандистці (документ)

Путін віддячив «за вірність» своїй головній пропагандистці (документ)
За щоденну брехню росіянам Скабєєва отримала від президента мільйон премії
фото з відкритих джерел

Скабєєвій нарахували премію за «вірність професії та Батьківщині»

Головні пропагандисти Кремля до Дня Росії отримали щедрий подарунок від Володимира Путіна. Згідно із наказом диктатора, за брехню, яку вони щоденно щедро ллють до вух росіян, журналістам виписали немаленькі премії. Про це свідчить документ, який з’явився у мережі.

Так, Антон Златопольський, Дмитро Кисельов та Андрій Кондрашов отримали по два мільйони рублів, а Ольга Скабєєва, Марія Сіттель та Євген Рожков – по мільйону.

Премії пропагандистам нарахували за «вірність професії та Батьківщині».

Нагадаємо, нещодавно росіяни поширювали фейк про те, що Сполучені Штати Америки нібито «помилково надали Україні дві тактичні ядерні ракети».

Додамо, що раніше російська пропаганда уже заявляла, що Україна накопичила величезні запаси урану та плутонію на Запорізькій атомній електростанції для створення ядерної бомби.

Також Організація об'єднаних націй не відкидає можливості ще більшого загострення війни в Україні. Зокрема, враховується можливість застосування Росією ядерної зброї.

Як заявив генерал-лейтенант Бен Ходжес, колишній командувач Сухопутних сил США у Європі, ядерний удар по Україні не дасть Росії жодної реальної переваги, Кремлю вигідніше не використовувати ядерну зброю у нинішній війні.

Додамо, що про небажання частини оточення Володимира Путіна виконати наказ про застосування ядерної зброї заявляв і відомий журналіст-розслідувач Христо Грозєв.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: