Путін виліз із бункера, щоб побачити Жириновського у труні (відео)

Путін виліз із бункера, щоб побачити Жириновського у труні (відео)
Путін приніс Жириновському червоні квіти та щось прошепотів на прощання
фото: скріншот відео

Російський політик та українофоб Володимир Жириновський помер 6 квітня

Диктатор Росії Володимир Путін особисто приїхав на похорон українофоба, лідера ЛДПР Володимира Жириновського.

Російські ЗМІ уже встигли опублікувати відео прощання. Путін приніс до труни Жириновського червоні троянди, перехрестився та швидко пішов геть.

Також на відео видно, що Путін ворушить губами. Мабуть, говорить слова вдячності політику, який перед смертю підтримав напад Росії на Україну.

Прощання із Жириновським відбувається сьогодні, 8 квітня, у московському Будинку спілок. Відспівує його особисто предстоятель Російської православної церкви Кирило.

Нагадаємо, про госпіталізацію українофоба Володимира Жириновського стало відомо 9 лютого. За даними джерел російських медіа, у політика діагностували 75% ураження легень на тлі інфікування коронавірусом. 25 березня російські ЗМІ повідомили про смерть Жириновського. Однак тоді спростували ці заяви.

Скандально відомий російський політик Володимир Жириновський з 2014 року активно підтримував окупацію Криму та Донбасу, а також допомагав бойовикам так званих ЛНР та ДНР, передаючи їм гроші та навіть автомобільну техніку. Останні заяви Жириновського на тлі скупчення російських військ біля кордонів України також були досить кровожерливими.

Також зазначимо, Путін давно не виходив на люди, а один із останніх нібито виходів був під час візиту на авіаційний завод, однак під час буцімто спілкування зі стюардесами стало помітно, що Путіна насправді там не було, а його зображення наклали на відео. Більшість експертів вважають, що кремлівський диктатор переховується в бункері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: