Трамп заявив, що у нього «вкрали» 2,7 млн голосів

Трамп заявив, що у нього «вкрали» 2,7 млн голосів

Дональд Трамп стверджує, що комп'ютерна система, яку американські штати використовують для підрахунку голосів, «вкрала» у нього 2,7 млн голосів виборців.

Cоцмережа Twitter позначила допис Трампа як такий, що містить інформацію, яка може вводити в оману

Чинний президент США Дональд Трамп заявив, що під час підрахунку результатів виборів у нього «вкрали» майже 3 млн голосів.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

Трамп стверджує, що комп'ютерна система Dominion, яку американські штати використовують для підрахунку голосів, «вкрала» у нього 2,7 млн голосів виборців.

Він запевняє, що у штаті Пенсильванія система віддала демократу Джо Байдену 221 тисячу голосів, які віддали за нього.

Загалом в американських штатах, як написав Трамп, його конкуренту перерахували 435 тисяч голосів, а ще 941 тисячу голосів «видалили».

Зазначимо, соцмережа Twitter вже позначила допис президента США як такий, що містить інформацію, яка може вводити в оману.

Нагадаємо, майже 80% американців вважають Байдена переможцем виборів.

Як повідомлялося, 11 листопада чинний президент США Дональд Трамп уперше за останній тиждень з'явився перед телекамерами на церемонії покладання пам'ятного вінка в День ветеранів.

До слова, у штаті Джорджія вручну перерахують усі бюлетені на виборах президента США.

Раніше ЗМІ повідомили, що у Трампа є шанс знову стати президентом, але за однієї умови.

Як відомо, 7 листопада через три доби після голосування ЗМІ назвали Джо Байдена переможцем виборів у США. За попереднім підрахунком голосів, Байден отримав Пенсильванію, а значить - він перемагає на виборах, взявши достатню кількість голосів виборників.

Трамп відмовляється визнавати перемогу суперника та говорить про фальсифікації. Республіканці вже анонсували судові позови у штатах, де розрив був мінімальний.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: