У США через птаха під час зльоту загорівся літак (відео)

У США через птаха під час зльоту загорівся літак (відео)
На борту перебували 102 пасажири та сім членів екіпажу
Скріншот із відео

В аеропорту «Атлантик-сіті» птах спричинив пожежу в літаку

У США пасажирів рейсу 3044 авіакомпанії Spirit Airlines, що вилітав з міжнародного аеропорту Атлантик-Сіті, довелося евакуювати через пожежу. Spirit A320 мав прямувати у Форт-Лодердейл, штат Флорида, проте загорівся на зльоті, повідомляє 6 ABC.

За даними компанії, у двигун літака потрапив великий птах. Попри загоряння, пілоту вдалося безпечно зупинити літак.

На борту перебували 102 пасажири та сім членів екіпажу. Всіх евакуювали. Двоє людей отримали легкі травми.

У Spirit Airlines пообіцяли пасажирам повністю повернути вартість квитків, надати сертифікат на майбутні польоти, а також можливість продовжити політ іншим літаком.

Губернатор штату Нью-Джерсі Філ Мерфі написав на своїй сторінці в Twitter: «Всі пасажири і члени екіпажу благополучно евакуйовані з літака. Повідомлень про серйозні поранення не надходило. Аеропорт знову відкритий».

Нагадаємо, на півночі Італії зазнав аварії невеликий приватний літак. На його борту перебували восьмеро людей – пілот та семеро пасажирів, серед них одна дитина. У результаті катастрофи усі загинули.

Також раніше стало відомо, що відомий аеропорт «Схіпгол» у Нідерландах, який є одним із найбільш завантажених у світі, у межах експерименту взяв на роботу 20 поросят. Тварини мають захищати літаки від зіткнення з гусками.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: