«Бабы еще нарожают!» Путін дав команду російським жінкам

«Бабы еще нарожают!» Путін дав команду російським жінкам
Путін доручив уряду розробити нові заходи для підтримки сімей
фото з відкритих джерел

Відправляючи тисячі мобілізованих гинути в Україні, очільник Кремля хоче «додатковими заходами» підвищити народжуваність у Росії

Президент держави-терористки Росії Путін доручив уряду розробити нові заходи для підтримки сімей. Таке повідомлення з’явилося 27 січня на сайті Кремля.

«Уряду РФ розробити та подати комплекс додаткових заходів, спрямованих на підвищення народжуваності та підтримку сімей, які мають дітей», – йдеться у переліку доручень.

«Бабы еще нарожают». Цю широко відому фразу у значенні «не шкодувати працівників/солдат/людей загалом» — приписували багатьом діячам російської імперії як доказ властивої російській державі кровожерливості і недбалого ставлення до життя власних громадян.

ЇЇ приписують безлічі історичних персонажів – Петру I, Меньшикову, Катерині II, Миколі II і Георгію Жукову, як винуватцю жахливих кровопролить. У широкий вжиток ця фраза увійшла з легкої руки авторів радянського фільму «Петро Перший» (1937).

Проте у російській історії є лише один письмовий авторський документ, де наводиться фраза, хоч трохи схожа на «Бабы еще нарожают»: «Генерали знають, що у нас іще багато солдатів у Росії, і тому не щадять їхнього життя», писала у листі Миколі II від 4 (17) серпня 1916 р. імператриця Олександра Федорівна, яка звинувачує у фронтових втратах Першої світової воєначальників російської армії та закликає до чоловіка вплинути на них.

Нагадаємо, депутат російської Держдуми Олег Нілов на благодійній акції «Ялинка Бажань» вирішив пожартувати, однак осоромився. Нілов знімав із ялинки новорічні побажання від дітей-сиріт, дітей вояків-окупантів та громадян з обмеженими можливостями. Вирішивши спочатку пожартувати над «хлопчиком з Києва», чиновник зробив вигляд, буцімто в листівці написано, що «хлопчик Вова з Києва хоче ракет».«Він їх отримає»», – єхидно заявив окупант.  

До слова, під час зустрічі з президентом Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) Мухаммадом бін Заїд Аль Нагаяном російський диктатор Путін поводився дещо знервовано – міцно тримався за стілець, викручував ноги, кусав губи, тягав краватку та часто тер очі.

Тим часом секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що в оточенні російського диктатора вже усвідомили, що поразка Росії у війні проти України неминуча. «Питання Путіна у Росії вже майже закрите. Дехто в Росії вже знає ім'я того, хто буде там працювати після Путіна», – заявив Данілов.

Читайте також: Яка роль Абрамовича між Путіним та Україною: пояснення The Wall Street Journal

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: