Стало відомо, коли сенат США розгляне законопроєкти щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стало відомо, коли сенат США розгляне законопроєкти щодо допомоги Україні та  Ізраїлю
фото з відкритих джерел

Сенат США розгляне пакет допомоги Україні наступного тижня

Уже наступного тижня законопроєкти про допомогу Ізраїлю та Україні будуть поставлені на розгляд у верхній палаті Конгресу США. Про це заявив лідер демократичної більшості у Сенаті Чак Шумер, повідомляє «Голос Америки».

Шумер також наголосив, що цей крок необхідний навіть у тому випадку, якщо не буде домовленості з республіканцями щодо фінансування зміцнення кордону.

«Я винесу їх на розгляд наступного тижня, і сподіваюся, що з двопартійною підтримкою, тому що це єдиний спосіб досягти результату», – сказав Шумер. 

Тим часом, Адміністрація президента США Джо Байдена поширила інформацію про те, яку вигоду отримали Сполучені Штати від військової допомоги Україні.

Опубліковані дані демонструють розбивку інвестицій у штатах на суму $27 млрд, які Білий дім витратив на закупівлю боєприпасів та транспортних засобів для потреб армії США та союзників.

Пенсільванія отримала $2,4 млрд, більше ніж будь-який інший штат, у вигляді замовлень на виробництво зброї та боєприпасів, а також інвестицій для впровадження нових технологій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: