Вадим Денисенко Журналіст, бізнесмен

Вбивство Навального

Російський диктатор продовжує знищити своїх опонентів
колаж з відкритих джерел

Це остаточне знищення опозиційного політика і попередження всім: так буде з кожним

•1•

Це вбивство. Як мінімум, доведення до смерті. Хоча, може і пряме вбивство. Ніякого міжнародного розслідування росіяни не допустять.

•2•

Це остаточне знищення опозиційного політика і попередження всім: так буде з кожним.

•3•

Це спроба передати прапор лідера опозиції Надєждіну-Даванкову. Надєждіна спробують зробити головним лібералом, задача якого розколоти відносно стабільні 23% антивоєнної мовчазної опозиційної маси. В Росії є 23% антипутінської (анти системної) опозиції.

Влада вважає, що ерзац-опозиціонер Надєждін може стати новим лідером для частини цих людей і переведе їх із розряду «мовчати проти влади в розряд тих, хто мовчить і сумнівається. І, таким чином, буде зроблена спроба створити двоголову квазіопозицію.

Більш радикального в риториці і повністю лояльного, але в російській політичній термінології «несистемного» Надєждіна і «системного» Даванкова (партія «Нові люди»), які має всі шанси зайняти друге місце на виборах з результатом 4-6%.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: