У поліції Херсонщини не працює особа, яка конфліктувала з Гандзюк, - Аброськін

У поліції Херсонщини не працює особа, яка конфліктувала з Гандзюк, - Аброськін
В’ячеслав Аброськін зробив заяву щодо нападу на Катерину Гандзюк 

Аброськін наголосив, що місцеві поліцейські розслідують напад на чиновницю ефективно та самовіддано

Особа, яка дійсно конфліктувала з потерпілою керуючою справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Катериною Гандзюк, не працювала та не працює у підрозділах Головного управління Національної поліції у Херсонській області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

«Щодо особи, яка дійсно конфліктувала з потерпілою, то в підрозділах ГУНП в Херсонській області він не працював та не працює. Тому просив би бути більш коректними у висловлюваннях на адресу поліції Херсонської області», - зазначив він.

Аброськін наголосив, що місцеві поліцейські розслідують напад на чиновницю ефективно та самовіддано. «Жоден із задіяних підрозділів поліції не мав конфліктів з потерпілою. Впевнений, що всі причетні до цього жахливого злочину відносно жінки будуть встановлені та затримані», - підкреслив він.

За словами Аброськіна, наразі правоохоронці провели величезну роботу зі встановлення осіб, причетних до нападу на Гандзюк, однак ще більше потрібно зробити і не все залежить лише від поліції. «Задіяне велике коло відомств: починаючи від експертних закладів, прокуратури та судових органів, а також й бажання наших громадян допомагати слідству», - додав він.

При цьому Аброськін не дав чіткої відповіді, на чиєму контролі перебуває провадження щодо нападу на Гандзюк: поліції чи Служби безпеки України.

Напад на активістку стався у Херсоні 31 липня. Зловмисника відзняли камери спостереження.

Постраждалу внаслідок нападу з сірчаною кислотою активістку 2 серпня перевезли із Херсона до Києва, де вона проходить лікування у Київському опіковому центрі.

3 серпня глава МВС Арсен Аваков повідомив, що поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство Гандзюк. У нападі підозрюється 40-річний житель Херсону, раніше неодноразово засуджений.

6 серпня Херсонський міський суд взяв під варту підозрюваного у нападі на активістку Катерину Гандзюк. Суд обрав Миколі Новікову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці без альтернативи внесення застави.

Пізніше у Нацполіції заявили про ще одного учасника замаху на Гандзюк.

Також поліція встановила, де нападники на Гандзюк придбали сірчану кислоту.

Читайте також матеріал «Главкому»

Шалена Катерина та всі її вороги. Хто може стояти за кислотним замахом у Херсоні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: