Антиукраїнські заяви в інтернеті. Мережі «Сільпо» та «Фора» опинилися у центрі скандалу

Антиукраїнські заяви в інтернеті. Мережі «Сільпо» та «Фора» опинилися у центрі скандалу
Фото: соцмережі Баранського

Слава Баранський образив всіх українців, опублікувавши скандальний допис

Блогер та спеціаліст із маркетингу Слава Баранський принизив у своєму дописі українців. Він також позитивно висловився щодо виступу російського репера Басти, який днями відіграв два концерти в Україні. Про це у своєму телеграм-каналі повідомляє активіст Сергій Стерненко.

Стерненко стверджує, що Баранський зараз є головним директором із маркетингу торговельно-промислової групи Fozzy Group. Як відомо, Fozzy Group належать «Сільпо», «Фора», «Ringoo» та низка інших відомих компаній.

«Чому більшість пострадянських країн нормально розвиваються, а Україні дісталися тільки «гідність» та «європейські цінності?», – зверхньо вказано в дописі Баранського.

.jpg_129

Також Баранський позитивно відгукнувся про виступ репера Басти, який відкрито підтримує окупацію Криму.

«Красава, Баста. Сільську тупість переможе тільки місто, яке кладе болт на цінності села», – написав Баранський у своєму Instagram.

Зазначимо, що Баранський вже неодноразово негативно висловлювався про патріотизм та українські цінності.

Нагадаємо, раніше активіст Сергій Стерненко заявляв про те, що є всі підстави не пускати Басту до України.

Додамо, що російські артисти продовжують спокійно гастролювати регіонами України, пропонуючи українцям «посередній» репертуар з країни-агресорки, на який, як не дивно, тут також є попит. Зокрема незабаром в Києві відбудеться концерт Олександра Ревви (сценічний псевдонім Артур Пірожков).

Також відома українська співачка Таїсія Повалій, яка нещодавно жила і будувала кар'єру в Росії, повернулася в Україну. У своєму Instagram артистка поділилася новим фото і поскаржилася на спеку в Києві.

Крім того, донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової та керівника відділу з розслідування справ Майдану в ДБР Анатолія Тарасюка записала відео, де закликала українців змиритися з російською окупацією Криму. Дівчина навчається в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Приводом для відеозвернення став інцидент із приїздом російського репера Басти до Києва, її «улюбленого виконавця».

Так, 20-річна Настя назвала тих, хто виступав за заборону в’їзду Басти в Україну, «українським бидлом». Також дівчина заявила, що Україні не вдасться повернути окупований Крим.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: