Фаріон опублікувала скріншот листа кримського студента: Ташева гостро відреагувала

Фаріон опублікувала скріншот листа кримського студента: Ташева гостро відреагувала
Ташева обіцяє притягнути до відповідальності Фаріон
фото з відкритих джерел

Таміла Ташева: «Це ницість, і злочин, викладати назагал повідомлення, від людини, яка пише тобі з тимчасово окупованої території»  

Виставляючи на широкий загал особисту переписку зі студентом із Криму, який її підтримав, львівська мовознавиця та ексдепутатка Ірина Фаріон вчинила злочин проти люди із окупованої території. Про це заявила постійна представниця  президента України в АР Крим Таміла Ташева.

«Щодо інциденту з громадянкою України Фаріон. Це ницість, і злочин, викладати назагал повідомлення, від людини, яка пише тобі з тимчасово окупованої території. Я щодня спілкуюсь з такими громадянами з Криму, ми в Представництво президента України в Автономній Республіці Крим здійснюємо системний моніторинг так званих «судів» над нашими громадянами, які своїми діями «дискредитують» збройні сили країни агресора.

Зараз ми знаємо про щонайменше 535 таких «дискредитацій», - написала Ташева.

Представниця президента також подякувала українським громадянам за таку сильну позицію. «Впевнена ви зустрічатимете наші сили безпеки та оборони у Криму першими.

Але мені ніколи б і в голову не прийшло виставити в публічний простір особисту переписку, наражаючи людину на небезпеку. Як Представник президента України в АР Крим буду вчиняти дії, щоб притягнути до відповідальності за означені дії дану громадянку», - наголосила Ташева.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Криму сьогодні, 13 листопада, росіяни затримали проукраїнського студента, який висловив підтримку львівській мовознавиці та ексдепутатці Ірині Фаріон. Згодом вона виклала лист хлопця у соцмережах та не приховала його дані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: