Окупанти вдарили по житловому будинку в Харкові: кількість постраждалих зросла (оновлюється)

Окупанти вдарили по житловому будинку в Харкові: кількість постраждалих зросла (оновлюється)
Кількість постраждалих внаслідок удару РФ становить 21 особа
фото з соцмереж

Російська армія завдала нових ударів по Харкову

У Харкові під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Ворог вдарив авіабомбами в район житлової забудови у центрі міста. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов та очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За оновленими даними, 21 людина зазнала поранення та гострої реакції на стрес. Серед них сім чоловіків, 11 жінок та троє дітей – двоє дівчат 12 і 8 років, а також 12-річний хлопчик. Найстаршому з них 87 років.

Як зазначив Терехов, приліт був по 10-му поверху багатоквартирному будинку. Однак обійшлося без пожежі. Наразі волонтери та рятувальники обходять квартири та шукають постраждалих.

«На місці іншого прильота маємо влучання по гаражах – приблизно 10 з них горять. Пошкоджена багатоповерхівка», – додав мер.

Зокрема, за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, унаслідок обстрілу Харкова сьогодні зранку, 14 травня, постраждали дві людини: чоловік 52 роки та жінка 66 років. У них гостра реакція на стрес, їм надано допомогу на місці. 

До слова, Росія наприкінці навесні або влітку може почати наступ на Донбасі. Ця атака може ще відбутися, але водночас російські війська здійснили несподіваний транскордонний штурм у Харківській області.

Читайте також: Що відбувається на Харківському напрямку? Огляд з фронту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: