Під Миколаєвом загинув український військовий журналіст

Під Миколаєвом загинув український військовий журналіст
Віктор Дудар добровольцем пішов захищати Донбас у 2014 році
фото: facebook/o.volskyi

Віктор Дудар був уродженцем Львівщини

Український військовий журналіст зі Львівщини Віктор Дудар загинув під час боїв з російськими загарбниками під Миколаєвом. У Жовківській громаді 6-8 березня оголошено днями трауру. Про це повідомив голова Жовківської ОТГ Олег Вольський.

«Жовківська громада в скорботі… У Миколаївській області від рук російського ворога загинув жовківчанин Дудар Віктор Васильович. Щирі співчуття дружині Оксані, доньці Софії, родині, близьким, друзям та всьому Українському народу. Ми втратили одного з кращих. Вічна пам’ять Герою», – зазначив Вольський.

За його розпорядженням 6-8 березня в Жовківській територіальній громаді оголошено днями жалоби за загиблим Героєм Дударем Віктором Васильовичем.

Також сумну звістку підтвердила журналістка та співзасновниця «Дивись.info» Наталя Улинець.

«Це один із кращих бійців зі Львівщини – Віктор Дудар. Чоловік нашої Оксани Дудар та батько Софії Дудар, наших редакторок Дивись.info, пройшов війну на Сході, журналіст. Господи, Вікторе! Вічна слава Тобі! Нема слів. Біль страшний. Вітя… Гори в пеклі, страшна орда», – написала Улинець.

Відомо, що Віктор Дудар у 2014 році пішов добровольцем на Схід України. Воював у 80-ій десантно-штурмовій бригаді. Працював журналістом.

Нагадаємо, у Новій Каховці, що на Херсонщині, російський солдат вбив мирного українця.

Раніше, окупанти вбили мера Гостомеля Юрія Прилипка.

Також футболіст ФК «Гостомель» Дмитро Мартиненко загинув унаслідок влучення російської ракети до його будинку. Разом із спортсменом вибух забрав життя i його мами, а маленька сестра бореться за життя.

Учора росіяни вбили в Ірпені українського актора.

Раніше у боях за Гостомель загинув Герой України Валерій Чибінєєв.

Як відомо, російські загарбники вбили 38 українських дітей за 10 днів війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: