Росіяни поцілили у школу Торецька (фото)

Росіяни поцілили у школу Торецька (фото)
У місті пошкоджено 15 багатоповерхівок, п’ять приватних будинків і сім адмінбудівель
фото: Павло Кириленко/Телеграм

Окупанти навмисно цілять в об'єкт, який надає гуманітарну допомогу й підтримку цивільним людям

У ніч проти 2 червня росіяни завдали удару по Торецьку – поцілили у школу, де був розташований Пункт незламності. Про це повідомив глава Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, це вже не перше влучання у цю школу – окупанти навмисно цілять в об'єкт, який надає гуманітарну допомогу й підтримку цивільним людям.

Також у місті пошкоджено 15 багатоповерхівок, п’ять приватних будинків і сім адмінбудівель. Дві людини дістали поранення.

«На Волноваському напрямку пошкоджено три будинки в Новоукраїнці, під обстрілами Пречистівка та Богоявленка Вугледарської громади», – повідомив Кириленко.

На Донецькому напрямку впродовж доби сім разів ворог обстріляв Курахівську ТГ: без постраждалих, пошкоджено 4 багатоповерхівки, 13 приватних будинків і одну адмінбудівлю. Зафіксовано обстріли Красногорівки та Максимільянівки Мар'їнської ТГ.

Триває 464-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Росія, зазнаючи великих втрат, продовжує застосовувати тактику терору, намагаючись залякати населення України. Попередньо, цієї ночі ворог задіяв для ударів 15 крилатих ракет (тип уточнюється) та 18 іранських ударних БпЛА Shahed. Усі ці повітряні цілі були знищені нашими захисниками. Інформація уточнюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: