В Україні була оголошена масштабна повітряна тривога

В Україні була оголошена масштабна повітряна тривога

У Києві та низці областей – повітряна тривога. В командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомляли про атаку балістичного озброєння

Лунають звуки вибухів у Сумах, Дніпрі, на Хмельниччині – інформація уточнюється. Станом на 05:19 зафіксовано зліт ще двох МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області. Про це повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Запоріжжя

По Запоріжжю ворог завдав 8 ракетних ударів. Уражено обʼєкти інфраструктури, постраждали цивільні будинки. Інформацію щодо потерпілих уточнюється. Про це  написав очільник ОВА Федоров.

Харків

Росіяни атакують енергетичну інфраструктуру Харкова, є пожежі на місцях деяких «прильотів», – заявив мер Терехов.

«Наразі близько 15 вибухів у Харкові. У місті проблеми зі світлом - ворог цілить по енергетичній структурі. Є пожежі на місцях деяких «прильотів». Закликаю усіх бути обережними - ворог може продовжувати обстріли», – написав він.

У Харкові окупанти здійснили більше 15 ударів по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Місто фактично повністю без світла, – очільник ОВА Синєгубов.

Хмельниччина

На Хмельниччині було чути звуки вибухів, повідомляє Суспільне. У Хмельницькому, Шепетівці, Старокостянтинові, Красилові та навколишніх селах зникло світло, є перебої з інтернетом.

Одеса

О 2:35 в Одесі пролунали вибухи. Місто атакують ударні безпілотники росіян.

«Одесо, будь-ласка перебувайте у безпечних місцях!», – закликає телеграм-канал Одеського міського голови Геннадія Труханова

Сьогодні, 22 березня, о 04:28 в Києві було оголошено повітряну тривогу. В області пролунала сирена ще о 3:06. Станом на 04:32 майже по всій території України – повітряна тривога.

Причина тривоги - атака російських ударних безпілотників на Україну, яка триває вже близько чотирьох годин. О 3:18 повітряна тривога поширилася на Житомирську область.

Близько третьої ночі тут знову пролунали вибухи і постріли. О 3.05 в місті пролунав ще один потужний вибух.

Пуски крилатих ракет зафіксовано з району Каспійського моря. Розрахунковий час входження в повітряний простір України був близько 05.00. Про це повідомляли Повітряні Сили у Телеграмі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: