Українські військові ліквідували групу «вагнерівців»

Українські військові ліквідували групу «вагнерівців»
ЗСУ повністю знищили групу «вагнерівців»
фото: www.facebook.com/58OMPBr

Росія використовувала приватну військову компанію «Вагнер» для посилення сил на передовій

Збройні сили України повністю ліквідували групу російських найманців ПВК «Вагнер». Про це повідомила 58 окрема мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського.

«В черговий раз, під час стійкого та мужнього утримання позицій на одному із рубежів лінії фронту, завдяки злагодженості та навченності, особовим складом нашої бригади була повністю ліквідована група ПВК «Вагнер»... Вкотре нагадуємо ворогу, що тут незваних гостей чекає лише смерть, а романтика легкого заробітку навіки перетвориться в добриво родючого українського чорнозему», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, за даними британської розвідки Росія використовувала приватну військову компанію «Вагнер» для посилення сил на передовій, а також для зменшення нестачі особового складу та втрат.

Вагнер» майже напевно відігравав центральну роль в останніх боях, включно із захопленням Попасної та Лисичанська. Ці бої завдали групі великих втрат.

Британська розвідка зазначає, що глава «Вагнера» Євген Пригожин нещодавно отримав звання Героя Російської Федерації за роботу «Вагнера» в Луганську.

Нагадаємо, 19 липня українські зенітно-ракетні війська збили російський винищувач в районі окупованої Нової Каховки.

Крім того, за добу зенітні ракетні війська збили п'ять безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня.

Разом з тим українські воїни, сьогодні у Криворізькому районі на Дніпропетровщині збили російський розвідувальний безпілотник «Орлан-10». Вартість такого складає близько $100 тис.

Як повідомлялося, ЗСУ збили над Харківщиною російську ракету, яка летіла з Белгорода.

Також повідомлялося, що заради безпілотників? Путін в Ірані відмовився від карантину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: