Відмова України від територій для вступу в НАТО: Арахамія пояснив, як ці розмови грають на руку РФ

Відмова України від територій для вступу в НАТО: Арахамія пояснив, як ці розмови грають на руку РФ
фото з відкритих джерел

Арахамія: «Відмова від територій не призводить до завершення конфлікту, а лише сприяє появі нових конфліктів у різних куточках світу»

Голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давида Арахамії заявив, що гіпотетичні роздуми про можливу відмову України від частини своїх територій в обмін на членство в НАТО сприяють посиленню агресивних дій з боку Росії. Про це Арахамія написав в Telegram.

«Розмови про відмову від наших територій в обмін на будь-що лише заохочують агресію. У принципі, ми це вже бачимо по перших реакціях із Москви», – йдеться у повідомленні.

За його словами, Росії подобається ця ідея, оскільки вона виправдовує їхню агресивну політику та порушує міжнародне право. Вона веде до поразки демократії та тріумфу тоталітарних режимів. 

«Відмова від територій не призводить до завершення конфлікту, а лише сприяє появі нових конфліктів у різних куточках світу», – зазначив Давид Арахамія.

Нагадаємо, керівник апарату генерального секретаря НАТО допустив, що Україна може стати членом Північноатлантичного альянсу у випадку територіальних поступок Російській Федерації. 

Українська сторона вважає неприйнятними розмови про можливий вступ України в НАТО в обмін на відмову від частини українських територій на користь Росії. 

Також Данілов відреагував на пропозицію чиновника НАТО відмовитись від територій України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: