Ворог атакував Одесу «Шахедами»: є руйнування та поранений

Ворог атакував Одесу «Шахедами»: є руйнування та поранений
Ворог випустив по Одесі «Шахеди» з тимчасово окупованого Криму
фото: Depositphotos (ілюстративне)

74-річний чоловік отримав різану рану руки

У ніч на 13 вересня російські загарбники атакували Одесу та Одеський район ударними безпілотниками. Унаслідок падіння уламків збитих цілей є руйнування та один потерпілий. Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрацій Олег Кіпер.

«Ворог випустив «Шахеди» з тимчасово окупованого Криму. Протягом майже години тривала напружена бойова робота сил ППО», – заявив глава регіону.

Унаслідок падіння уламків в Одесі та районі, за попередньою інформацією Кіпера, пошкоджено: чотири гаражі, скління у 20-ти приватних житлових будинках, чотири легкові автомобілі та дві прибудови до житлових будинків. Постраждала одна людина: у 74-річного чоловіка різана рана руки. Допомогу медики надали на місці.

Нагадаємо, що в Одесі сьогодні о 02:51 було чутно звуки вибухів.

Крім того, в ніч на 13 вересня російські загарбники направили ударні дрони на Хмельниччину. Два ворожих безпілотники збито в небі над регіоном. Минулося без постраждалих. 

А сьогодні вранці, 13 вересня, росіяни вдарили керованою авіабомбою по місту Охтирка на Сумщині. За попередньою інформацією, люди не постраждали. Внаслідок обстрілу пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, господарчі споруди, автомобілі, будівлі підприємства.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: