ЗСУ проводять рейди на лівому березі Дніпра на Херсонщині – ЗМІ

ЗСУ проводять рейди на лівому березі Дніпра на Херсонщині – ЗМІ
Військова операція ЗСУ вимагає «інформаційної тиші»
фото з відкритих джерел (ілюстративне)

Українські військові проводять наступальні операцію з метою витіснити російських загарбників з лівого берега Херсонської області

Українські сили, що базуються на західному березі Дніпра, часто здійснюють рейди на східний берег біля міста Херсона, щоб спробувати витіснити російські війська. Про це з посиланням заяву заступника голови Херсонської ОДА Юрія Соболевського повідомляє The Guardian.

Херсонський чиновник заявив, що ці рейди спрямовані на зниження боєздатності російських військ, які з моменту відступу обстрілюють Херсон.

«Наші військові дуже часто відвідують лівий (східний) берег, проводять рейди. Збройні сили України працюють, і працюють дуже ефективно», – сказав Соболевський на українському телебаченні.

Соболевський підкреслив, що результати будуть, як це було на правобережжі Херсонської області, коли завдяки складній і тривалій операції вдалося звільнити українські території з мінімальними втратами для наших військових. Те ж саме зараз відбувається на лівому березі.

Зазначається, що російські війська утримували східний берег Дніпра біля Херсона після відступу з південного міста в листопаді після місяців окупації. Однак, очікується, що Україна розпочне весняний контрнаступ з метою відбиття більшої території. Додаткових деталей регіональний чиновник не надав, пояснивши, що військова операція вимагає «інформаційної тиші».

Нагадаємо, що українські захисники зайняли позиції на лівому березі Дніпра у Херсонській області. Російські загарбники готуються до чергового «жесту доброї волі».

Читайте також: ЗСУ зачищають передову лінію лівого берега Дніпра на Херсонщині: деталі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: