ЗСУ вдарили по ворожих позиціях на Зміїному: знищено командний пункт рашистів

ЗСУ вдарили по ворожих позиціях на Зміїному: знищено командний пункт рашистів
Наші війська продовжують давати відсіч окупантам
фото з відкритих джерел

Поточна оперативна обстановка на півдні України

26 квітня в Чорноморській операційній зоні нашими силами нанесено ураження по ворожих позиціях на острові Зміїному. Зафіксовано влучання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу «Стріла-10», втрати рашистів уточнюються. Про це повідомило Оперативне командування «Південь».

Корабельне угруповання флоту противника переформатовано в бік зменшення.

Загальні ворожі втрати за добу становлять:

  • 16 рашистів,
  • танк
  • чотири одиниці автомобільної техніки, дві з них броньовані.

Напередодні псевдореферендуму в Херсонській області окупаційна влада намагається призначити своє «керівництво» з числа місцевих колаборантів, продовжуючи агітацію і спроби продовольчого підкупу місцевого населення.

Ворог намагався просунутись в бік Миколаївщині в районі селищ Таврійське й Нова Зоря, але успіху на мав, зазнав суттєвих втрат і втік.

Одещину атакували три крилатих ракети, зафіксовано влучання в міст через Дністровський лиман. Постраждалих немає. Рух транспорту частково обмежено. Ведуться відновлювальні роботи.

Нагадаємо, напередодні на Херсонщині та Миколаївщині ворог, не маючи успіху в реалізації задумів просування в напрямку Миколаєва, посилив артилерійсько-мінометні обстріли населених пунктів та наших позицій.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: