Блінкен назвав продуктивним свій візит в Україну

Блінкен назвав продуктивним свій візит в Україну
Держсекретар США Ентоні Блінкен
Фото: Carlos Barria / Pool / Reuters

Блінкен підкреслив, що американська сторона «сповнена рішучості» перед агресією з боку Росії,

Держсекретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен назвав продуктивним свій візит до Києва, в рамках якого він провів переговори з президентом України Володимиром Зеленським. Про це глава Держдепу заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

«Продуктивно провів час в Києві з президентом Зеленським і з усіма, з ким я зустрівся», - написав Блінкен.

Він також підкреслив, що американська сторона «сповнена рішучості» перед агресією з боку Росії, і висловив підтримку українським реформам, спрямованим на забезпечення суверенного, демократичного і процвітаючого майбутнього України.

Нагадаємо, у Києві відбулася зустріч держсекретаря США Ентоні Блінкена з предстоятелем ПЦУ митрополитом Епіфанієм. Говорили про становлення ПЦУ, а також про окупацію Криму та Донбасу.

Блінкен прибув до Києва з офіційним візитом. 6 травня він провів зустрічі з представниками української влади, зокрема, президентом Володимиром Зеленським, народними депутатами, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, іншими офіційними особами і представниками українського громадянського суспільства.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: