Мін'юст Грузії відреагував на повідомлення про погіршення стану Саакашвілі

Мін'юст Грузії відреагував на повідомлення про погіршення стану Саакашвілі
Мін'юст Грузії: стан Саакашвілі задовільний
Фото з відкритих джерел

Спеціальна пенітенціарна служба запевнила, що Саакашвілі отримує призначені ліки

Міністерство юстиції Грузії спростувало повідомлення про погіршення здоров'я колишнього президента країни Михайла Саакашвілі. У заяві, опублікованій в Facebook відомства, наголошується, що його стан задовільний.

«Спеціальна пенітенціарна служба пояснює, що інформація, поширена в ЗМІ у зв'язку з погіршенням здоров'я Михайла Саакашвілі, не відповідає дійсності», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що затриманий отримує ліки і під час голодування знаходиться під постійним наглядом лікаря. Його життєво важливі показники в нормі, тиск становить 120 на 90, пульс - 90, а глюкоза - 101 міліграм на децилітр.

Раніше особистий лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе заявив, що стан колишнього президента Грузії погіршився, йому потрібна госпіталізація. Медик зазначив, що Саакашвілі важко ходити і говорити.

Увечері 1 жовтня прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі повідомив, що Саакашвілі затримали і він вже перевезений до пенітенціарної установи.

Затримання Саакашвілі потрапило на відео.

Міністерство закордонних справ України викликало посла Грузії через затримання Саакашвілі і нагадали, що він є громадянином України.

Водночас президентка Грузії Саломе Зурабішвілі відреагувала на затримання експрезидента країни Михайла Саакашвілі. Вона також висловилася щодо можливості його помилування.

Нагадаємо, затриманий у Тбілісі колишній президент Грузії та голова Виконавчого комітету Української Національної ради реформ України Михайло Саакашвілі оголосив у в'язниці голодування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: