Разумков знайшов пояснення низькому рейтингу довіри до Верховної Ради

Разумков знайшов пояснення низькому рейтингу довіри до Верховної Ради

Дмитро Разумков заявив, що народні депутати України перебувають як на долоні

За словами спікера, українці більше уваги звертають на негатив у Раді

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що у парламенту України низька довіра суспільства через його відкритість.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу «Україна 24».

«Парламенту в цьому плані найважче. Ми як на долоні, тому що такої відкритості, яка є в парламенті, і того, як транслюються всі засідання Верховної Ради, ви не побачите ні з Офісу президента, ні з Кабінету Міністрів», – зазначив Разумков.

За його словами, українці більше уваги звертають на негатив у Раді.

«Якщо щось хороше відбувається, це не дуже часто помічають. А якщо щось погане, зокрема й скандали, то це впливає на рейтинг сприйняття Верховної Ради», – вважає Разумков.

Зазначимо, згідно з результатами опитування, проведеного Центром Разумкова, найбільшу недовіру в українців викликають російські ЗМІ (79,7%), українські чиновники (78,1%), судова система (77,3%), Верховна Рада (75,8%), уряд (74,7%).

Водночас, рівень довіри до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова вперше перевищив довіру до президента Володимира Зеленського.

Також більшість українців вважає президента Володимира Зеленського головним розчаруванням 2020 року. За чинного президента у першому турі проголосували б менше 30% українців. 

За результатами опитувань центру Разумкова, рівень електоральної підтримки партії «Слуга народу» за рік знизився вдвічі з 36% до 17,5% серед усіх опитаних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: