США продовжать всебічну підтримку України – Блінкен

США продовжать всебічну підтримку України – Блінкен
США і надалі чинитимуть опір на Росію
фото з відкритих джерел

Держсекретар США Ентоні зустрівся з главою МЗС Дмитром Кулебою, міністром оборони Олексієм Резніковим та главою Пентагону Ллойдом Остіном у Варшаві

Влада Сполучених Штатів продовжить підтримувати Україну на гуманітарному, безпековому та економічному напрямках. Про це повідомив у Twitter держсекретар США Ентоні Блінкен після зустрічі з главою МЗС Дмитром Кулебою, міністром оборони Олексієм Резніковим та главою Пентагону Ллойдом Остіном у Варшаві.

«Ми пообіцяли продовжити підтримку для задоволення гуманітарних, безпекових та економічних потреб України», – написав він.

Блінкен також нагадав світові, що повномасштабне вторгнення російських військ президента Путіна в Україну вже триває другий місяць.

Нагадаємо, президент США Джо Байден в рамках фінального етапу візиту до Польщі провів зустріч із міністрами закордонних справ і оборони України Дмитром Кулебою та Олексієм Рєзніковим.

Також президент США Джо Байден сьогодні 26 березня, у Польщі виступить зі «значною промовою» щодо України. Він планує висловити підтримку у відбитті російської агресії. Раніше повідомлялося, що Джо Байден планує під час візиту до Республіки Польща зустрітися з біженцями з України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: